Skip to main content

OM OS – MILLER TRYK

Mange års erfaring indenfor tryk

Miller Tryk åbnede butikken den 1. marts 2008. Dog har vi – Birgit Miller og Johnny Jørgensen – over 40 års erfaring i den grafiske branche. Vi har været gift i mange år og deler vores passion for vores arbejde. Vi har gennem årene fået stor erfaring og forstår os på det gode håndværk, der skal til for at lave flot og holdbart tryk.

Fleksibel og personlig service

Det er os, der står i butikken, og det er os, der udfører trykarbejdet i vores eget værksted i Slagelse. Vi bestræber os altså på altid at yde personlig og fleksibel service. Du kan være sikker på, at der bliver lavet et godt stykke håndværk helt fra bunden, og at der bliver kælet for detaljerne.

Specialopgaver

Gennem årene er vi blevet særligt gode til at udføre specialopgaver. Vi elsker en god udfordring, og når en kunde kommer ind med et vanskeligt projekt, siger vi: “Det må vi finde ud af, hvordan vi løser.” Vi er nemlig som udgangspunkt sikre på, at der ikke er en trykopgave, der er umulig.

Kontakt os gerne

Vi arbejder både for private og for erhverv over hele landet og påtager os både store og små opgaver. Uanset størrelse, type eller mængde af produkter, der skal laves, så har vi kompetencerne til at udføre trykarbejdet. Vi har en masse tilbagevendende kunder, men byder også altid nye ansigter velkommen i butikken.

Læs mere om vores produkter her på siden eller kontakt os og lade os tage en snak om dit projekt.

Vores mange tilfredse kunder

Miller Tryk har indenfor de seneste år blandt andet løst opgaver for følgende firmaer: