Skip to main content

Tryk af skilte for private og erhverv


Lokalt trykkeri i Slagelse med over 40 års erfaring

Skal du bruge et facadeskilt eller et gulvskilt til din virksomhed? Eller kunne du tænke dig at få trykt et særligt skilt til din private bolig?

Hos Miller Tryk finder du et trykkeri i Slagelse, der har specialiseret sig inden for tryk af skilte samt andre former for tryksager. Vi har i mere end 40 år arbejdet med tryksager på mange forskellige produkter og overflader. Vi tilbyder blandt andet:

  • Facadeskilte
  • Gulvskilte
  • Folie på glas
  • Tryk på biler
  • Tekstiltryk
  • Porcelænstryk
  • Specialopgaver

Uanset størrelse, mængde eller overflade, så kan vi klare opgaven. Vi tilbyder vores trykløsninger til både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i Korsør, Sorø og omegn. 

Vi leverer tryk af skilte med fokus på godt håndværk og høj kvalitet

Vi er særligt kendte for vores løsninger i høj kvalitet og vores gode håndværk i forbindelse med tryk af skilte. Dette er også udvalgte nøgleord for vores virksomhed. Vi leverer kun løsninger, som vi kan stå inde for, så du kan være tryg ved, at vores produkter har den ønskede kvalitet og holdbarhed.

Med vores mangeårige erfaring inden for faget har vi et indgående kendskab til alle processerne i forbindelse med tryksager af forskellig art. Det betyder også, at vi kan tilbyde dig kompetent rådgivning, således at du kan være sikker på, at du får den rette løsning.

Facadeskilte eller gulvskilte

For virksomheder er facadeskiltene som regel et must. Det er dem, der giver den første information til potentielle kunder og besøgende om, at der ligger en virksomhed på den pågældende adresse. De er med til at sende et signal og give et førstehåndsindtryk til forbipasserende, potentielle kunder og besøgende. Derfor er det også vigtigt, at facadeskiltet til din virksomhed er fremstillet i høj kvalitet, og at det lever op til dine ønsker. Vi tilbyder derfor både tryk på metal og mange andre typer tryk af skilte.

Gulvskilte er dog også en populær løsning i mange virksomheder. Det gælder særligt i virksomheder med rå gulve – for eksempel gulve i beton eller i betonlook. Her kan et gulvskilt være med til at sætte prikken over i’et på virksomhedens indretning.

FACADESKILTE

Miller Tryk har lavet skilte for Dansk Fugtteknik og Røsva Skadeservice. Skiltene er placeret på en rulleport.

GULVSKILT

Miller Tryk har leveret skilte til Musikfabrikken på Fabriksvej i Slagelse. Skiltene er monteret i gulvet.

FACADESKILT

Miller Tryk har leveret facadeskilte til bilværkstedet Kildevang’s Auto i Vemmelev.

FOLIE PÅ GLAS

Miller Tryk har for fodboldklubben FC Vestsjælland produceret og monteret logoer i selvklæbende folie til placering på vinduespartier.