Skip to main content

Tryk på tøj med mange muligheder


Tekstiltryk på næsten alle slags tekstil

Hos Miller Tryk kan vi være behjælpelige med at lave tryk på tøj med utroligt mange muligheder. Uanset om du ønsker at designe en personlig t-shirt til en gave, give dine medarbejdere ens trøjer til et firmaarrangement eller noget helt tredje, så kan vi klare det for dig. Med mere end 40 års erfaring inden for tekstiltryk sikrer vi, at hvert stykke tøj vi trykker på, fra T-shirts til arbejdstøj, bliver præcis som du ønsker det.

Vores butik ligger placeret i Slagelse, men herfra leverer vi gerne tøj med tryk til private og virksomheder i et større område, herunder Korsør, Sorø og omegn.

Vi tilbyder mange former for tryk på tøj

Vi er udstyret til at håndtere alle former for tekstiltryk. Vi har blandt andet erfaring med at lave trøjer med logo for håndboldklubber og andre sportsforeninger, mens vi også betjener mange virksomheder, der skal have lavet unikke og personlige arbejdsuniformer til deres medarbejdere.

Vi anvender kun materialer af høj kvalitet – både tekstil og trykmaterialer – så du er sikker på at få et produkt, der er lige så flot, som det er holdbart.

Vores arbejde med tryk på tøj kan tilpasses præcist til dine ønsker. Alt, vi skal bruge, er nemlig en fil med dit design. Det betyder, at du kan få alt fra billeder og tegninger til logoer, sponsortryk og personlige tekster trykket på tøjet.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde inden for tryk på tøj? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har en konkret opgave, som du gerne vil have udformet en pris på, eller hvis du vil høre, om netop din idé kan realiseres med vores hjælp.

T-SHIRTS

Miller Tryk har lavet t-shirts til teaterforeningen Krabasken i Slagelse. Trøjerne blev brugt til forestillingen “Cats”.

LØBETRØJER

Miller Tryk kan levere mange former for sportstøj med logo- og sponsortryk i alle former og farver.

DANSETØJ

Miller Tryk har lavet logotryk på en serie t-shirts til Zizi Dansecenter på Pantholm i Slagelse.

HÅNDBOLDTRØJER

Miller Tryk kan levere mange former for sportstøj med logo- og sponsortryk i alle former og farver.

SPORTSTØJ

Miller Tryk kan levere mange former for sportstøj med logo- og sponsortryk i alle former og farver.

T-SHIRTS

Miller Tryk har lavet tryk på t-shirts for mange lokale virksomheder.